Läs & lyssna

Foto: Nina Tegenfeldt

Välkommen till denna plats, en plats som grundar sig på ledorden genuin kontakt och självsnällhet

Min förhoppning är att du här ska kunna finna inspiration och även stöd i att integrera det som inspirerar dig så att det kan leda dig till en djupare och mer äkta relation både till dig själv och till andra. Det är just integreringen av det som inspirerar oss som jag värnar allra mest om. Att vi ser till att inte bara inspireras och identifiera vad det är vi längtar efter, utan att vi också ger oss själva gåvan att ansluta oss till det. Detta är vad mitt jobb handlar om, både i mig själv och såklart också i det jag erbjuder andra. 

Att vara äkta är något som jag tror är oerhört viktigt för vårt välmående. Inte bara vårt psykiska mående utan även det fysiska. Utöver det finns det något oerhört läkande att vara i relationer där vi får höra till precis så som vi är, där autenticitet och tillhörighet utgör en gemensam grund utan inbördes tävlan. Där vi inte behöver offra det ena för att få det andra.

Uppdateringar av nya texter sker regelbundet, så gör det gärna till en vana att titta in och se ifall det finns något som slår an i dig, som väcker en längtan inom dig eller om det finns något som kan hjälpa dig att ansluta dig till en redan befintlig längtan.

Du hittar texterna till vänster i sidomenyn. Jag har valt att även tillhandahålla inspelningar av texterna, så om du hellre lyssnar till mina ord är du välkommen att göra så.

Varmt välkommen hit!