Om mig

Hej och välkommen hit!

Det är jag som är Karolina.

Så länge jag kan minnas har jag haft ett intresse av att vilja förstå människor, hur vi fungerar, vad som driver oss och hur vi kan må så bra som möjligt. Eller den sista biten, den om hur vi kan må så bra som möjligt, den har kommit på senare år och ligger mig varmt om hjärtat.

Tack vare att jag hamnade i en lång period av utmattning började jag omvärdera många saker i mitt liv. Bland annat ville jag prioritera mitt eget välmående och ur detta föddes idén om att skapa mitt företag MariaKarolina, en väg där jag kan göra det jag brinner för på ett sätt där mitt eget välmående får en självklar plats. Här har jag skapat möjligheten att jobba som känslovägledare, inspiratör och föreläsare, ett yrke där jag får ge utlopp för de lärdomar och insikter som jag har fått och fortsätter få under resans gång.

When a woman finally learns that pleasing the world is impossible, she becomes free to learn how to please herself.

– Glennon Doyle

Jag är beteendevetare och har utöver det en tvåårig utbildning inom kommunikation och kontaktskapande. Jag är en människa som älskar ny kunskap, nya perspektiv och nya lärdomar och livet hjälper mig ständigt att utvecklas. 

Jag bor tillsammans med min man, våra tre barn och två hundar utanför Umeå. I vardagslivet yogar jag, hänger med familj och hundar – gärna i skogen eller vid havet, dricker orimliga mängder kaffe, läser högvis med böcker och kan spendera timmar att prata om livets alla djupa frågor med människor jag bär i mitt hjärta.

Foto: Nina Tegenfeldt

Ni hittar mig också på Instagram under namnet @mitt_hjartas_viskningar där jag delar tankar och perspektiv inom ämnen som relationer, föräldraskap, inre utveckling och välmående.

Jag är så glad att du tittar in här och jag hoppas verkligen att vi får en chans att mötas! 

Karolina Lundin
Känslovägledare, inspiratör och beteendevetare