Samtal med självsnällhet i fokus

Upplever du att du känner mycket? Känner starkt och intensivt och kanske bär en längtan efter djup och innerlig kontakt? Kanske upplever du att du lätt tappar bort dig själv i relation till andra, i deras känslor och behov? Kanske ger du massor till andra men längtar också efter att få ta emot, få bli sedd och hållen?

I samtal med mig får du hjälp att närma dig ditt innersta jag. Din intuition, din själ, din kärna och din fulla kapacitet. Din kraft. Den kraft som vill hjälpa dig att läka, växa, må så bra som möjligt och leva livet fullt ut. Det är en kraft där självsnällheten är självklar och som hjälper dig att gå med dig själv – hela dig – istället för att pusha, pressa och kräva.

Jag erbjuder ett tryggt och varmt utrymme för dig där du lättare kan höra din egen sanning. Den bortom invanda mönster och strategier. Allt är välkommet här. Alla ämnen och alla känslotillstånd. Inget är irrelevant. Om det är viktigt för dig och om det har din uppmärksamhet så är det viktigt och relevant att ta upp.

Sagt om samtal med Karolina

Karolina har förmågan att lyssna på riktigt, att höra orden bakom orden. Hon hjälper mig hitta och formulera kärnan när det mesta känns rörligt inuti. Jag har gått i samtal hos rätt många genom åren men tror aldrig jag har mött någon som så fint håller utrymme för en precis där man är, samtidigt som hon hjälper mig få syn på de tankemönster jag vill släppa för att må bra och utvecklas.

– Elisabeth

De samtal jag erbjuder är inte terapi, även om vi kan beröra smärtsamma minnen och erfarenheter. Samtalen är inte heller rådgivning. Jag bär inte dina svar, jag vägleder dig fram till dina egna. Vi jobbar mycket med energier, något som kan vara svårt att logiskt förklara och förstå men som är lätt att känna. Våra möten är därför lika mycket en upplevelse som ett samtal, en process som fortsätter även efter vårt möte.

Kort sagt; dessa samtal är ett sätt att väcka minnet av den du verkligen är och börja bygga en kontakt med ditt innersta och din inneboende kraft. Det är en upplevelse som kan förändra hur du ser på dig själv, hur du ser på andra och hur du väljer att leva.

Den här sortens samtal är för dig om du:

 • Har en stark längtan efter att må bra, så pass stark att du är villig att möta dina känslor och titta närmare på dina rädslor, dina förutfattade meningar och invanda mönster.
 • Har förståelse för att om en förändring i ditt liv ska bli möjlig, så behöver du också göra förändringar inom dig själv. 
 • Vill utvecklas på ett hållbart sätt, där självsnällheten är central.
 • Har en längtan efter att på riktigt bli vän med dig själv och utvecklas på ett självsnällt sätt – hela vägen, för hela dig.

Är du redo att närma dig den kraft som du föddes med och låta den guida dig närmare det liv du längtar efter? Är du redo att närma dig det du drömmer om?

Jag ser fram emot vårt samtal!

Boka samtal – tre valmöjligheter

Samtal för klarhet

Såklart är det viktigt att du känner dig trygg i samtalen och att du känner att denna sortens samtal passar dig. Samtal för klarhet är just för detta syfte. Det ger dig en chans att känna efter om jag är personen för dig och tillsammans skapar vi klarhet som kan hjälpa dig att gå vidare, antingen till något annat eller till ett djupare samtal tillsammans med mig.

 • Samtalet är 30 minuter långt
 • Denna sortens samtal är endast möjligt att boka en gång per person.


Kostnad: 450 kr

Ett tillfälle

Under detta 75 minuter långa vägledningssamtal skapar vi en tillåtande plats där du får hjälp att närma dig den du innerst inne är. Hela tiden med självsnällhet och ett hållbart välmående i fokus. Det är ett samtal som kan ge dig en upplevelse som kan förändra hur du ser på dig själv och den situation du befinner dig i.

Kostnad: 950 kr

Paket för dig i utveckling

Det finns också möjlighet att boka dessa samtal som ett paket. Här får vi möjlighet att tillsammans gå på djupet och du får tillgång till stöd av mig i din process under en längre period.

Detta paket innefattar följande:

 • Tre samtal á 75 minuter.
 • Stöd via mail mellan vårt första och sista samtal.
  • Detta stöd sker på ditt initiativ och du får ställa frågor, be om spegling av upplevelser eller känslor eller vad du behöver för att kunna gå igenom det du går igenom på ett sätt som hjälper dig att må bra. 
  • Detta kan vara ett ovärderligt stöd under ens utveckling då det ofta är mycket som sker som kan vara förvirrande och kännas skrämmande. Att då ha ett stöd som skänker trygghet är viktigt.
  • Mailen besvaras två gånger per vecka, då jag ger dina funderingar och insikter den odelade uppmärksamheten de förtjänar.
 • Alla tre samtal ska vara bokade inom en sexveckorsperiod, dvs om du bokar första samtalet i vecka 1 behöver sista samtalet bokas in senast i vecka 6. Du bokar det första tillfället här och sedan resterande två i direkt kontakt med mig vid tiden för vårt första samtal.

Kostnad: 3 900 kr